Přihlásit se  \/ 
x
x

padání vlasů syn 26 let

  • lenka
  • Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
8 roků 6 měsíců zpět #10 od lenka
padání vlasů syn 26 let vytvořil uživatel lenka
Dobrý den, syn 26 let , začalo to před půl rokem, bohužel jsem si myslela,že to jsou vlasy moje, beru silné léky,ale včera jsem si všimla velkých cestiček v horní části hlavy u syna. Pro něco se ohnul. Večer po umytí byly opět vlasy v sítku,ale bohužel se zjištěním ,že jsou syna ( po půl roce mi teprve napadlo porovnat délku vlasů, bylo mi vždy sice divné ,že jsou takové tmavé,ale že by jednalo o synovi vlasy by mě vůbec nenapadlo). Nic jsem včera neříkala ,ale vzhledem k tomu, že je to tak již znát (je o dost vyšší než já proto jsem to zjistila, až když se předehnul) obracím se na Vás o radu. Před 14 dny byl na dárcovství krve , chodí pravidelně 4x do roka,nikdy nebyl žádný problém. To víte s vlasy jsem se řešila v rodině jenom já, že mi padají , proto mi moc mrzí,že jsou to vlasy syna. Syn se na nic neléčí a v rodině plešatost také není. Prosím o radu. Moc děkuji.Lenka

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

  • Silvík
  • Návštěvník
  • Návštěvník
8 roků 6 měsíců zpět #11 od Silvík
Odpověděl Silvík pro téma padání vlasů syn 26 let
A nemá syn stresy ve škole/v práci/doma? Stres je častá příčina. A pak samozřejmě výživa. Třeba mu chybí nějaký vitamín.
Jinak klasická mužská plešatost za tím asi taky může být. Znám kluky, co nemají genetickou zátěž a o vlasy přišli. Držím palce.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Vygenerováno za 0.247 sekund

Upozornění

Portál padanivlasu.info obsahuje autorské články specialistů, rozhovory s nimi a také články vzniklé kompilací z veřejně dostupných zdrojů. Tyto články, jakožto rady v on-line poradně, v žádném případě nenahrazují konzultaci s lékařem, ani lékařskou péči. Všechny informace zde uvedené nejsou konkrétním návodem na léčbu a jsou pouze obecným informačním materiálem. Autoři článků ani provozovatel tohoto serveru nenesou odpovědnost za jakékoli nerespektování tohoto upozornění. Tým portálu padanivlasu.info.