Přihlásit se  \/ 
x
x

Vyhledávání

Padání vlasů hlavně po jejich mytí

Napsal(a) 

Dobrý den, přijde mi že mi vlasy padají hodně , hlavně po koupeli ,když si umiji hlavu jich tam je hodně, myji se téměř každy den,trvá to už poměrně dlouhou dobu troufnu si říct rok určitě, je mi to divné protože zase nepozoruji úbytek vlasu na hlavě, nechybí třeba náké vitamíny? nebo to může souviset s pokožkou hlavy? děkuji.

padání vlasů .info

Dobrý den, důvodů padání vlasů tak, jak ho popisujete, může být hodně. Od stresu až po nevyvážený jídelníček. Důležité je, že nepozorujete výrazné řídnutí vlasů. Zkuste zdravěji jíst, přijímejte dostatek vitamínů a když se situace do 3 měsíců nezlepší, vyhledejte pomoc dermatologa. Padání vlasů .info

Upozornění

Portál padanivlasu.info obsahuje autorské články specialistů, rozhovory s nimi a také články vzniklé kompilací z veřejně dostupných zdrojů. Tyto články, jakožto rady v on-line poradně, v žádném případě nenahrazují konzultaci s lékařem, ani lékařskou péči. Všechny informace zde uvedené nejsou konkrétním návodem na léčbu a jsou pouze obecným informačním materiálem. Autoři článků ani provozovatel tohoto serveru nenesou odpovědnost za jakékoli nerespektování tohoto upozornění. Tým portálu padanivlasu.info.

O nás