Přihlásit se  \/ 
x
x

Vyhledávání

Padání vlasů po vysazení antikoncepce

Napsal(a) 

Dobrý den, mám dotaz, nadměrně mi padají vlasy po vysazení HA je to už rok a půl co HA neberu. Problémy začli až po půl roce od vysazení HA. Měla jsem vždy opačný problém, že při užívání HA mi padali vlasy, ale vždy když jsem HA vysadila do 3 měsíců jsem měla klid, žádné padání, vypadnuté vlasy dorůstaly a byly celkově krásné. Ale teďka misto toho, aby  se mi vše vrátilo do normálu vlasy padajíčím čím dál víc. Je to už rok a vlasy mám o polovinu řidčí. Zkoušela jsem opravdu všechno, ale nic nepomáhá. Nemáte prosím radu? Děkuji.

 

padání vlasů .info

Každý organismus reaguje na HA ať nasazení nebo vysazení jinak. Dost často s klientkami řešíme právě padání po vysazení HA. Pokud jste střídavě nasazovala a vysazovala HA, docházelo  i v organismu k výkyvům a mohlo dojít k hormonální disbalanci. Zároveň může být hlavní příčina někde jinde např. spící folikuly, mazotoky, seboroická dermatitida, nedostatečná výživa, dlouhodobá léčba antibiotiky, kortikoidy atd. Vždy, když začnou padat vlasy, hledáme příčinu až půl roku zpět.

Upozornění

Portál padanivlasu.info obsahuje autorské články specialistů, rozhovory s nimi a také články vzniklé kompilací z veřejně dostupných zdrojů. Tyto články, jakožto rady v on-line poradně, v žádném případě nenahrazují konzultaci s lékařem, ani lékařskou péči. Všechny informace zde uvedené nejsou konkrétním návodem na léčbu a jsou pouze obecným informačním materiálem. Autoři článků ani provozovatel tohoto serveru nenesou odpovědnost za jakékoli nerespektování tohoto upozornění. Tým portálu padanivlasu.info.

O nás