Přihlásit se  \/ 
x
x

Transplantace vlasů v Turecku - bojím se infekcí

  • Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
5 roků 3 měsíců zpět - 4 roků 9 měsíců zpět #12 od
Ahoj, tak já jsem se rozhodl, že podstoupím transplantaci vlasů. Těsně po dvacítce se mi začali dělat kouty a teď z toho dost vzniká nepěkné kolečko... Na internetu jsem si toho dost přečetl a asi po roce rozhodování jsem se konečně odhodlal. Zkoumal jsem ceny a různé recenze. Dost mě lámali do Turecka, ale viděl jsem ty strašné fotky s infekcema, tak jsem se rozhodl že zvolím jistotu "čisté práce" a půjdu do české kliniky. Kterou byste doporučily?
Poslední změna: 4 roků 9 měsíců zpět uživatelem admin. Důvod: Vymazali jsme některá nevhodná slova :)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

  • Lucy77
  • Návštěvník
  • Návštěvník
4 roků 9 měsíců zpět - 4 roků 9 měsíců zpět #13 od Lucy77
Tak Turecko opravdu ne. Manžel má od mládí dost velký kouty a o transplantaci dlouho uvažoval. Nalákal se na nabídku H*** ******, která vozí klienty do Turecka. Doktorka úplně mimo, nic nevěděla, máchala akorát letákem a když jsme se zeptali na záruku, kterou inzerují, tak to písemně dát nechtěli. Až později jsme našli recenzi s podobnou zkušeností jako máme my a vedle toho byla spousta zjevně placených pozitivních recenzí. Jo a fotky co nám ukazovali byly upravené ve Photoshopu. Manžel je grafik a poznal to. A to nemluvím o komplikacích, které si z Turecka - které si s hygienou vlasy neláme - může člověk přivézt. Stačí trochu číst a hledat na internetu.
Takže Turecko opravdu ne, radši zkušenou českou kliniku a písemnou záruku.
Poslední změna: 4 roků 9 měsíců zpět uživatelem admin. Důvod: Dané zařízení se nemůže bránit, proto neuvádíme jeho název.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

  • LM
  • Návštěvník
  • Návštěvník
4 roků 9 měsíců zpět #14 od LM
Pochopím, když někdo jede za zákrokama do vyspělejších zemí. Třeba do USA. Ale jet na krvavý zákrok do Turecka kde nejsou medicínské standardy na úrovni vyspělé civilizace, to nepochopím.
Jezděj tam akorát socky z různých koutů Evropy a Asie. Až tam chytěj HIV anebo žloutenku typu C, pak se budou divit. Jsem zdravotník a vím o čem mluvím. Jako studentka jsem se byla podívat na SOUKROMÉ klinice v Istanbulu, kde pracovala maminka mojí turecké kamarádky.
To, co jsem viděla mě šokovalo. Krásná klinika, všechno naleštěné, ale zásady sterility - s tím se tam nikdo nemaže. Na stolku nástroje dvou různých pacientů, s rukavicema personál odcházel ze sálu a zpět, prostě mazec.
A to nemluvím o tom, že to, co dělá v Česku lékař, tam dělá sestra a kdoví, jestli je to vůbec sestra.
Doporučuju nenechat se nalákat na levné ceny, může se to hooodně nevyplatit. Radši nepodstupovat vůbec nic, když na to nemám.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Vygenerováno za 0.290 sekund

Upozornění

Portál padanivlasu.info obsahuje autorské články specialistů, rozhovory s nimi a také články vzniklé kompilací z veřejně dostupných zdrojů. Tyto články, jakožto rady v on-line poradně, v žádném případě nenahrazují konzultaci s lékařem, ani lékařskou péči. Všechny informace zde uvedené nejsou konkrétním návodem na léčbu a jsou pouze obecným informačním materiálem. Autoři článků ani provozovatel tohoto serveru nenesou odpovědnost za jakékoli nerespektování tohoto upozornění. Tým portálu padanivlasu.info.