Přihlásit se  \/ 
x
x

Vyhledávání

Padání vlasů i s vlasovou cibulkou

Napsal(a) 

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat. Padají mi vlasy. Asi i s vl. cibulkou. Na konci vypadlého vlasu je něco takového bílého a nejde to sundat. Nevím zda je to vl. cibulka. Narostou mi vlasy nové? Mám z toho poslední dobou dost psychické problémy. Stále se mi to honí hlavou. Beru druhý měsíc Nutricap. Dvě tablety denně. Děkuji za vaši odpověď.

 

padání vlasů .info

Dobrý den, pravděpodobně se bude jednat o nános tuhého mazotoku, který se nahromadí kolem vlasové cibulky, vlasy pak začnou mít suché konečky a vlasy začnou více padat při mytí. Někdy se stane, že vlas vypadne a nečistoty zůstávají ve vlasovém váčku a tím může docházet k řídnutí vlasů. Zároveň Vás může trápit i lehká dehydratace pokožky, způsobená buď životosprávou, nebo nevhodnou kosmetikou. Vlas má správně vypadnout i s vlasovou cibulkou, to je přirozený cyklus. Padání vlasů.info

Upozornění

Portál padanivlasu.info obsahuje autorské články specialistů, rozhovory s nimi a také články vzniklé kompilací z veřejně dostupných zdrojů. Tyto články, jakožto rady v on-line poradně, v žádném případě nenahrazují konzultaci s lékařem, ani lékařskou péči. Všechny informace zde uvedené nejsou konkrétním návodem na léčbu a jsou pouze obecným informačním materiálem. Autoři článků ani provozovatel tohoto serveru nenesou odpovědnost za jakékoli nerespektování tohoto upozornění. Tým portálu padanivlasu.info.

O nás