Přihlásit se  \/ 
x
x

Vyhledávání

Úbytek vlasů po porodu a kojení

Napsal(a) 

Dobrý den, jsem téměř dva roky po porodu a stále bojuji s úbytkem vlasů. Kojila jsem deset měsíců, po tuto dobu jsem užívala hormonální antikoncepci cerezate.Po této antikoncepci mi vlasy hrozně zřídly.Nepřestaly popadávat ikdyž jsem přešla na HA foxinete,mám velké kouty,řitčí nad čelem,na temeni.Foxinete jsem vysadila po mém uvážení.Může být můj broblém právě v užívání jaké koliv HA.Vlasy mi už tak nepadají jen mi příjde že po vypadeném vlasu už nenaroste nový.Děkuji za radu předem.

 

padání vlasů .info

Dobrý den paní Šlehoferová, porod jako takový je velká zátěž pro celý organismus. V první řadě po porodu dojde k narušení růstového cyklu, vlasy začnou padat ve větší míře, další hormonální výkyv nastává, když přestanete kojit. Završení je pak nasazení hormonální antikoncepce, ta zase simuluje těhotenství. Jinými slovy máte za sebou horskou hormonální dráhu. Po porodu je dost možné že se hustota vlasů zredukuje, abych Vám mohl diagnostikova správnou anemnézu, potřeboval bych s Vámi udělat konzultaci a vidět stav pokožky, pak jsem schopen říci reálné šance na obnovu. S pozdravem, Lukáš Rossbach. Padání vlasů.info

Upozornění

Portál padanivlasu.info obsahuje autorské články specialistů, rozhovory s nimi a také články vzniklé kompilací z veřejně dostupných zdrojů. Tyto články, jakožto rady v on-line poradně, v žádném případě nenahrazují konzultaci s lékařem, ani lékařskou péči. Všechny informace zde uvedené nejsou konkrétním návodem na léčbu a jsou pouze obecným informačním materiálem. Autoři článků ani provozovatel tohoto serveru nenesou odpovědnost za jakékoli nerespektování tohoto upozornění. Tým portálu padanivlasu.info.

O nás